Subministrament de productes i materials
És important mantenir al dia l'estoc d'amenities i productes de neteja

Alguns productes entren i surten constantment, com ara els llençols o les tovalloles. Quan es realitza el servei de neteja de l’habitació del teu hotel les brutes surten i les netes entren, i mentre aquests elements es troben dins de la seva vida útil no haurem de preocupar-nos per més que per mantenir-los nets.
No obstant això hi ha altres productes que cal reposar, des dels propis productes de neteja que utilitzen les cambreres de pis fins als productes que s’ofereixen als hostes a l’habitació com poden ser els minibars.
El correcte control de l’estoc d’aquests productes i les seves de caducitats, la relació amb els subministradors, la coordinació de la recepció de les mercaderies i la facturació de tots ells, són punts claus per mantenir una operativa fluida i optimitzada.
En Suite Hotels comptem amb anys d’experiència gestionant aquest tipus de processos i al assumir-los garantim que en el teu hotel mai s’hagi de deixar una habitació a mig fer, mai falti un producte al minibar, sempre s’utilitzin els mateixos productes de neteja, i en definitiva que el servei de neteja del teu hotel funcioni sempre com un rellotge.

Contacta'ns
TOTS ELLS JA SÓN PART DE LA NOSTRA GRAN FAMÍLIA
Què esperes per formar part?
Contacta'ns