Neteja d'altres àrees
Manteniment d'altres àrees comunes com passadissos, gimnàs, bar, restaurant i qualsevol altra àrea a la que els teus clients tinguin accés

Les habitacions són sens dubte el lloc on els clients passen la major part del temps en un hotel, però no per això s’ha de deixar de banda la neteja, desinfecció i manteniment d’altres àrees comunes ja que finalment el nostre objectiu ha de ser el d’oferir una experiència integral des de la recepció fins a l’habitació passant pels passadissos, gimnàs, bar, restaurant i qualsevol altra àrea a la qual els hostes tinguin accés.
També és crucial el manteniment d’altres elements com les façanes, perfileries, pàrquings, carrets, etc. Tots ells elements que els teus hostes veuran, fins i tot abans d’entrar en els voltants de l’hotel, i que sens dubte tindran un impacte important en l’opinió que com a clients es formin del teu hotel.
Suite Hotels comptem amb professionals especialistes en la neteja i el manteniment de tots aquests espais i elements. Professionals que tenim en plantilla i dels que per tant el teu hotel podrà disposar sempre que sigui necessari, sense mantenir en nòmina a professionals que es requereixen puntualment per a tasques específiques.

Contacta'ns
TOTS ELLS JA SÓN PART DE LA NOSTRA GRAN FAMÍLIA
Què esperes per formar part?
Parlem-ne