Nosaltres
Facility management partners
Formem equip amb tu i creem experiències memorables per als clients del teu hotel prestant el millor servei de neteja per a hostaleria
Som un actiu fonamental per a l'èxit del teu hotel

No només són 35 anys d’experiència, també és la proximitat, és que som família. Ens esforcem dia a dia per tenir el millor equip humà, realitzem formacions contínuament i brindem unes excel·lents condicions laborals. Sabem que un equip lleial i compromès es tradueix en l’èxit dels nostres clients.

Propers

No hi ha bons resultats sense col·laboració. Som una gran família basada en relacions harmòniques per brindar el millor servei.

Lleials

Cuidem cada detall de les relacions que creem, ja que el nostre major compromís és ser lleials a la nostra família: els nostres treballadors i clients.

Transparents

Adoptem l'última tecnologia per informar-te constantment durant la prestació de serveis i mostrar els nostres resultats.

Sobre nosaltres

Som una empresa propera i professional. El nostre objectiu principal és el de millorar l’experiència dels hostes dels hotels amb els que treballem a través del nostre servei de neteja, treballant des dels grans gestos als petits detalls.

Creiem fermament en el nostre capital humà. Ens agrada tenir cura de tots i cadascun dels membres que formen la família de Suite Hotels, des dels nostres clients als nostres empleats, passant per totes les persones i empreses que fan possible que finalment un hoste es vagi de l’hotel sorprès i amb un somriure.

Per a nosaltres la gestió d’un hotel es resumeix principalment en la interacció entre persones, i per això invertim constantment en la formació del nostre personal, potenciant la professionalitat, el bon tracte i l’harmonia en cada interacció.

Entenem que ser part de la força de treball d’un hotel és ser part de la pròpia imatge de l’hotel, i per això és imprescindible que ens absorbim els valors i el sentiment que cada hotel vol transmetre als seus clients, un repte que ens encanta i acceptem sempre amb entusiasme.

Qui forma part del nostre equip?
Els millors professionals
El nostre personal es forma constantment, ja que creiem fermament que el desenvolupament professional de cada un dels nostres treballadors és clau per oferir la millor qualitat en el nostre servei.
Alfonso Fernández
CEO
Dolors Garriga
Recursos humans
Pere Xambo
Manager d'operacions
Lisette Cordoba
Manager
Konsuela Kowalska
Governanta executiva
Pablo López
Comptabilitat i finances
Marcelo Ayala
Administració
Som una gran família

Per a nosaltres és molt important guanyar-nos la teva confiança. Per això ens adaptem plenament a l’estructura del teu hotel, aportant el nostre coneixement operatiu del sector així com un equip humà altament qualificat. A més, ens coordinem i col·laborem amb altres departaments ja instaurats.
Sabem que totes aquestes promeses s’han de demostrar, per això creiem fermament en la transparència de la nostra gestió i aportem totes les eines de seguiment necessàries perquè puguis valorar el nostre treball. Sempre ens fem responsables dels nostres objectius i complim amb les nostres responsabilitats. La nostra missió consisteix a guanyar-nos la teva confiança proposant i implantant solucions que contribueixin al millor funcionament del teu hotel, el que es tradueix en la satisfacció dels teus clients, perquè estem segurs que un hoste satisfet és sinònim d’èxit.

El nostre servei

Ens adaptem a diferents entorns buscant la perfecció i tenim cura de cada detall perquè sabem que d’ells neixen les millors experiències per als teus hostes.

En què creiem?
Una experiència única és la clau de l'èxit

No hi ha bons resultats sense col·laboració

Busquem relacions que perdurin

Cuidem de nosaltres i del nostre clients

En els petits detalls estan les grans experiències

La lleialtat és el nostre major compromís

Creiem en la recerca de la perfecció
Sempre donem el 120%
Tots ells ja són part de la nostra gran família
Què esperes per formar-ne part?
Testimonis