Per què nosaltres?
Avantatges
Som l'integrant que el teu equip necessita
Alguna vegada t'has preguntat com podem ajudar-te a millorar el rendiment del teu hotel?
Nosaltres ho tenim clar
Millorar l'experiència dels teus clients, assegurar la tranquil·litat de l'hotel i reduir els costos de neteja i manteniment
Millora l'experiència dels teus clients

No hi ha res més important en el nostre sector que la plena satisfacció dels clients del nostre hotel.

Per això és necessari comptar amb un equip capaç de mantenir els estàndards que el teu hotel ha dissenyat en cada moment i en tots els detalls: qualitat, neteja, manteniment i tracte.

El nostre equip altament qualificat està compromès amb aquesta missió i farem tot el que estigui al nostre abast perquè l'experiència dels clients en el teu hotel sigui sempre del més alt nivell i la satisfacció sigui absoluta.

Tranquil·litat per a la direcció de l'hotel

Com a responsable de l'hotel podràs dormir tranquil sabent que Suite Hotels està a càrrec de les teves instal·lacions.

En Suite Hotels no només sabem el que vol el client de l'hotel, també som empresaris i sabem com integrar-nos i comunicar-nos amb la direcció de l'hotel, coordinar-nos amb altres departaments i assegurar-nos que tots els processos es duguin a terme de forma fluida i eficaç, sense necessitat de supervisió.

Els nostres processos i integració tecnològica asseguren que els mànagers del teu hotel puguin controlar els serveis prestats i programats quan i des d'on vulguin.

Reducció de costos en la gestió de l'hotel

El millor no sempre ha de sortir car, i és que al fer equip amb nosaltres per portar la neteja i el manteniment del teu hotel, no només estaràs invertint en una millor experiència per als teus clients sinó que a més reduiràs les teves despeses.

Amb nosaltres ja no hauràs de tenir en nòmina a un equip que només necessites al complet durant unes poques setmanes a l'any. Posem a la teva disposició tantes o tan poques persones com necessitis en cada moment, assegurant-nos que només paguis pel que necessites.

A més el nostre equip format íntegrament in-house és capaç d'optimitzar els processos per estalviar temps i diners.

Per a nosaltres un client satisfet és sinònim d'èxit ¿I per a tu?

Els nostres serveis t’ofereixen solucions flexibles i completes. Coneix-los.

TOTS ELLS JA SÓN PART DE LA NOSTRA GRAN FAMÍLIA
Què esperes per formar-ne part?
Parlem-ne